School Interieur

Naast de R3 schoolkapstokken maken wij schoolinterieur. Zoals bijvoorbeeld kasten, tafels, prikborden.  Veel scholen kampen met een ruimtegebrek en voor een standaardkast is vaak geen plek. Wij bedenken daarom juist oplossingen voor een schoolinterieur die de bruikbare ruimte optimaal benut. Onder een trap bijvoorbeeld is vaak meer plaats dan u op het eerste gezicht zou verwachten.
Op onderstaande foto’s ziet u een selectie van de diverse maatoplossingen. Om een goede indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is kunt u een kijkje nemen op www.binnenruimte.nl. Hier vindt u kasten, tafels en andere meubels die wij gemaakt hebben.

Natuurlijk valt er over smaak niet te twisten. Het is voor ons dan ook niet meer dan logisch dat we allereerst met u in gesprek gaan. Na een inventarisatie van uw project waarin we met u uw wensen doorspreken maken wij een voorlopig ontwerp. Vervolgens nemen wij het ontwerp met u door. Want pas als u tevreden bent 0ver het ontwerp gaan wij aan de slag.

Heeft u interesse in onze maatoplossingen, heeft u vragen of wilt u een prijsopgave? Graag maken wij met u een afspraak om uw wensen te bespreken. We bekijken wat u nodig heeft, de beschikbare ruimte en hoe wij u kunnen helpen met een maatoplossing.

Maat oplossingen: kasten, bulletin boards, buro’s, planken