Een bijzondere kapstok

kapstok

Montessori school Nieuw Vreugd en Rust

Met een groot aantal jassen aan een kapstok wordt een gang al snel onoverzichtelijk. Zeker als er ook nog tassen, fietshelmen en schoenen bij komen. Een rugzak of jas op de grond kan natuurlijk altijd gebeuren maar als er een chronisch gebrek aan ruimte is wordt het niet alleen lastig om je spullen terug te vinden maar ziet de gang er ook snel rommelig uit. Een opgeruimde gang oogt rustiger, aantrekkelijker en zorgt voor een prettig en open gevoel bij ouders.

De  R3 kapstokken maken het mogelijk om met beperkte ruimte toch dat opgeruimde gevoel te creëren. De verdeling in vakken geeft ieder kind een eigen plek, duidelijk en overzichtelijk. Aan de dubbele haken is plek voor een jas en bijvoorbeeld een gymtas of regencape. De aparte ruimte daarboven biedt genoeg plek voor flinke tas of rugzak. De R3 schoenenrekken zijn een mooie aanvulling.

Omdat bij R3 elke jas gescheiden wordt door een tussenschot, is het ook nog eens voor luizen vrijwel onmogelijk om van kraag naar kraag te lopen. Met de aanschaf van de R3 kapstokken kunt u dus ook het luizenprobleem terugdringen.

Maatwerk

Ds. Koelmanschool  Gorinchem

Veel scholen kampen met ruimtegebrek en moeten dan ook alle beschikbare plekken benutten. Omdat de R3 kapstok een modulair ontwerp is kan het niet alleen eindeloos geschakeld worden maar het is ook mogelijk om slechts een of twee vakken op te hangen. Hiermee wordt het eenvoudiger om ook kleine ruimtes te benutten.

De R3 neemt niet meer ruimte in beslag dan een reguliere kapstok maar creeërt wel meer ruimte. De afstand tussen de haken (17 cm) is gebaseerd op de regelgeving van de GGD.

Onze ervaring is dat, als je goed kijkt, er vaak meer plek is dan je op het eerste gezicht denkt. Denk bijvoorbeeld is aan de ruimte tussen twee deuren of in het trappenhuis en met wat kleine aanpassingen kan de R3 kapstok zelfs voor een raam worden gehangen. Een niet ongebruikelijke situatie in veel scholen.

Wij komen graag bij u langs om u hier advies over te geven.

Plaatsing

(V)SO M.L.Kingschool  Purmerend

Uiteraard kunt u de kapstokken zelf plaatsen. De kapstok wordt op maat gemaakt zodat u als klant alleen maar hoeft te monteren. Maar wij kunnen dit ook voor u uit handen nemen. Onze ervaring met de R3 kapstok zorgt ervoor dat er wij snel en accuraat kunnen werken en eventuele onverwachte maat oplossingen ter plekke kunnen uitvoeren.

Wij bezorgen de kapstok op locatie, hier zijn kosten aan verbonden. U kunt de kapstok ook zelf ophalen. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Voor meer informatie over bezorg- en plaatsingskosten, vraag een offerte aan.

Kleuren en materiaal

De R3 kapstokken zijn standaard verkrijgbaar in blank berkenmultiplex. Wilt u liever een kleurtje, kijk voor een kleurindicatie de kleurkaart hierboven of kies uw eigen kleur. Door de instellingen van de verschillende beeldschermen kunnen kleuren op uw beeldscherm er anders uit zien dan in werkelijkheid.  Mocht u twijfelen over de kleur adviseren wij u, gratis een kleurstaal bij ons op te vragen of contact met ons op te nemen.

Voordelen op een rijtje

  • Jassen, tassen en eventueel schoenen hebben hun eigen plek. Dit geeft meer overzicht en rust in de ruimte.
  • De halfronde vormen belemmeren het overlopen van luizen.
  • Aan de dubbele jas haak is er plaats voor een jas en gymtas e.d.
  • De kapstokken zijn gemaakt van gelakt FSC berkenmultiplex, sterk, duurzaam en gemakkelijk schoon te houden.
  • De kapstokken zijn op aanvraag verkrijgbaar in alle kleuren beits, tegen meerprijs.
  • De etikethouders zijn van verchroomd metaal, duurzaam en geschikt voor wisselende etiketten.
  • De halfronde vormen zorgen dat kinderen zich niet kunnen bezeren aan scherpe punten.